Nieuwe speelsters voor dames Sliedrecht Sport

Sport

SLIEDRECHT - Nadat eerder Mariska Koster, Nienke de Waard, Celia Diemkoudré, Esther Hullegie en Lisa Vossen hun contract bij Sliedrecht Sport verlengden, kan de Stichting Topvolleybal Sliedrecht tevens een viertal nieuwe speelsters toevoegen aan de selectie van dames 1. Ook volgend jaar speelt Sliedrecht Sport op het hoogste niveau in de Nederlandse Eredivisie.

Na haar ongelukkige kruisband blessure maakte spelverdeelster Florieke Eggermont (25 jaar) in 2012 een geslaagde comeback in het team van Eurosped en heeft zij haar plaats op het hoogste niveau inmiddels weer heroverd. Florieke is een oude bekende van het Sliedrecht Sport publiek. Zij maakte reeds eerder twee seizoenen deel uit van de selectie.

Ilse Janssen, vorig seizoen uitkomend voor VC Sneek was vorig seizoen de jongste speelster in de Dela Eredivisie. Nadat zij vorig jaar van Dynamo Apeldoorn overstapte naar Sneek, maakt de 16-jarige passer loper in haar vierde jaar op het hoogste niveau, nu de overstap naar Sliedrecht Sport.

De 20-jarige middenspeelster Marlies Wagendorp komt over van Dynamo Apeldoorn. Met haar lengte van 1.93 m zal zij zich aanvallend en blokkerend ongetwijfeld nog meer in de kijker willen spelen in het shirt van Sliedrecht Sport. Op 29 maart twitterde zij terloops dat zij een wedstrijd had uitgespeeld met een gebroken pink.

Libero Daisy Xhofleer, vorig seizoen uitkomend voor TalentTeam, speelt volgend seizoen haar thuiswedstrijden in sporthal de Stoep. De kleine, zeer snelle speelster speelde zich al goed in de kijker.

De Stichting Topvolleybal Sliedrecht verwacht op korte termijn de volledige selectie bekend te kunnen maken.

advertentie
advertentie