Synergos succesvol bij Haagse Bosan Cup.

16 juni 2014 om 00:00 Sport

De turnmeiden hebben dit weekend maar liefst 29 medailles en twee keer de cup binnen gesleept op de Haagse Bosan Cup.

Op zaterdagochtend behaalde Liz Gelderblom goud op balk, brug en sprong, zilver op vloer en de eerste plaats in de meerkamp.

Wanting Elkhuizen behaalde brons bij sprong, Emmelieve den Breejen viel helaas buiten de prijzen.

‘s Middags behaalde Xinga Gruis goud op brug en Mandy Koppelaar goud op sprong en voor Isabelle helaas geen prijs, maar wel een topwedstrijd geturnd.

Zondag was Synergos weer aanwezig en dat hebben ze geweten, ‘s morgens was het de beurt aan de instappers. Nienke van de Giessen behaalde brons op vloer, zilver op sprong, goud op balk en werd tweede in de meerkamp.

Sanne Kraaijeveld goud op balk en Maud van de Weg goud op vloer.

‘s Middags was het de beurt aan Anique Bakker, zij behaalde brons op vloer, zilver op balk, goud op brug en een tweede plaats in de meerkamp.

Evi Hagenaar goud op vloer en voor Sara van de Weg geen medailles maar wel een enorme vooruitgang geboekt in haar turnen.

Voor instappers Yalda Zabi, zilver op sprong, zilver op brug, goud op vloer en eerste in de meerkamp. Roos van Gastelen goud op balk en derde in de meerkamp.

Merel Heezen brons op vloer en balk, tweede in de meerkamp.

Katelyn Dodebier goud op brug en balk en Jara van Dijk goud op sprong.

Al dat eremetaal is een beloning voor zowel de turnsters als voor de leiding van Synergos. Over twee weken is er nog een wedstrijd voor alle meisjes in Hendrik ido Ambacht, zou er nog meer medailles bij komen?

advertentie
advertentie