DUBBELE ZEGE VOOR NICKY ROODNAT OP DE TENNISBAAN

29 juni 2014 om 00:00 Sport

Onder toeziend oog van de ooievaars werden de clubkampioenschappen oudere jeugd vrijdag en zaterdag op de tennisbanen van Sliedrecht gespeeld. Nicky Roodnat en Luuk van der Leeden werden kampioen. Nicky werd zelfs in twee categorieën kampioene.

Het speelveld bestond uit 4 meisjes en 5 jongens vanaf 11 jaar. De 15-jarige Bennie Scheurwater die nog maar kort tennist, maakte het de andere jongens flink lastig. Van hem zullen we zeker nog meer gaan horen!

Bennie eindige op de 4e plaats. Op de 5e plaats kwam Jelle van Ettinger die helaas moest opgeven door een blessure. Nummer 3 werd Sander Stam en nummer 2 Bart van Ettinger. Luuk van der Leeden werd kampioen.

Zoals gezegd pakte Nicky Roodnat de kampioenstitels bij de meisjes. Bij het enkel spel eindigde op de 2e plaats Marieke, de zus van Bart en Jelle Ettinger. Derde werd Quinty de Ligt en vierde Tessa van den Adel.

Naast de enkel speelden de meisjes ook nog een dubbel. Nicky en Quinty pakten hierbij de titel en Lois Kraaijeveld en Tessa werden tweede.

De meisjes en jongens van de SLTC zouden het leuk vinden met veel meer kinderen te kunnen tennissen. Kom eens vrijblijvend meedoen! Voor info: jeugd@sltc.nl

advertentie
advertentie