Afsluiting seizoen Synergos met 16 medailles.

29 juni 2014 om 00:00 Sport

Afgelopen zaterdag was de turnselectie van Synergos vertegenwoordigd bij de Rayonkampioenschappen in Hendrik ido ambacht, en dat hebben ze daar geweten.

‘s Morgens was het de beurt aan de jongste meisjes, zowel voor Zoë als voor Anna lynn was dit hun eerste wedstrijd. Zoë behaalde als pre-instapper hier de 6e plaats met medaille en Anna lynn als pre-pre instapper een 2e plaats op het D2 niveau. Roos, Melanie en Yalda waren al iets meer ervaren en turnden een hele mooie wedstrijd met de 5e plaats met medaille voor Yalda en een 2e plaats voor Roos als pre-instap D1. Een eerste plaats voor Melanie als pre-pre instapper D1. Mandy kwam uit bij de pupillen N3 en behaalde een 1e plaats.

‘s Middags kwamen de instappers Nienke, Maud, Sanne en Renske de turnzaal binnen en veroverden drie medailles, brons voor Renske, zilver voor Maud en goud voor Nienke. Sanne heeft door drie vallen geen kans gemaakt op een medaille, maar toch een 7e plaats. Isabel kwam uit bij de pupillen d1 en behaalde zilver.

‘s Avonds turnden Evi, Anique en Sara bij de pupillen 2 D1 en behaalde Evi zilver, 4e plaats en medaille voor Anique en 6e plaats voor Sara. Bij de jeugd 1 D1 meisjes behaalde Merel zilver en Katelyn brons. Jara kon net niet genoeg punten behalen voor een medaille, maar behaalde wel de 5e plaats.

Ook Xinga, die de vrijdag avond ervoor al moest turnen bij de junioren, behaalde een gouden medaille.

Synergos sluit het seizoen met een volle tevredenheid af en maakt zich alvast klaar voor het komende seizoen waarin veel meisjes zullen uitkomen in de derde en zelfs tweede divisie.

advertentie
advertentie