Rabo sponsort Open Jeugd toernooi SLTC.

16 september 2014 om 00:00 Sport

Van 13 tot en met 20 september wordt het jaarlijkse SLTC Open Jeugdtoernooi georganiseerd, dit jaar met de Rabobank Merwestroom als hoofdsponsor.

De SLTC mocht afgelopen maandag haar handtekening zetten onder een nieuw contract voor het komend jaar voor een groot aantal evenementen.

Het Rabo Open Jeugd toernooi is dit jaar bijzonder groots opgezet.

Daar waar omliggende verenigingen het jaarlijkse evenement hebben moeten laten lopen vanwege te weinig animo, mag de SLTC zich, mede dankzij haar enthousiaste jeugdcommissie, verheugen in een record aantal deelnemers.

Een mogelijke oorzaak hiervoor ligt waarschijnlijk ook in het feit dat er naast het spelen van de nodige toernooiwedstrijden, bovendien de gehele week volop vermaak voor de aanwezige jeugd is.

Zo staat er op het park een 5 meter hoog luchtkussen als voetbaldoel opgesteld. De echte servicekannonen kunnen met behulp van een snelheidsmeter proberen elkaar af te troeven. In het clubgebouw staan diverse spelcomputers opgesteld, er is een popcornmachine aanwezig en in de weekenden worden er zelfs pannenkoeken en hamburgers a la McDonalds geserveerd.

Ieder kind krijgt per dag de nodige (hartige) versnaperingen aangeboden en ontvangt sowieso een prijs voor deelname. Daarnaast zijn er ook nog dagelijkse prijsvragen met verlotingen, wat het geheel tot een aangekleed festijn maakt.

Voor diegenen die de jeugd in actie wil zien op en om de tennisbanen: de wedstrijden starten dagelijks rond 15:00 uur. Woensdag en in het weekend wordt eerder gestart: zo rond 13:00 uur.

advertentie
advertentie