Strijdbaar Sliedrecht Sport verliest nipt

5 november 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - In de wetenschap kwalitatief niet te kunnen wedijveren met het niveau van koploper Alterno gooide Sliedrecht het afgelopen zaterdagavond in Apeldoorn op een stevige portie bravour, strijd en wilskracht. Het bracht het team van Tim Oskam en Gert Jan Toonen heel dicht bij een stunt, Alterno bleek na een zinderende vijfsetter uiteindelijk toch de sterkste: 23-25, 25-19, 25-17, 16-25, 15-9.

,,We hadden de mogelijkheid een gaatje te slaan in het begin van de vijfde set", aldus Oskam, ,,maar dat mislukte jammerlijk, waardoor Alterno het initiatief over nam en de wedstrijd gecontroleerd wist uit te spelen. Het was geen hoogstaande wedstrijd, ook bij ons speelden sommigen met de handrem erop. Pas na enige wissels was er sprake van strijd en lef. Zo wisten wij een vijfde set af te dwingen, maar waren daar niet bestand tegen de initiatieven van Alterno.

Zaterdag komt het US uit Amsterdam naar sporthal De Stoep: een kleurrijk gezelschap topsporters, dat met een vijfde plaats (slechts drie punten achter leider Alterno) zeker geen grijze muis is in de topdivisie. Met een gemotiveerd Sliedrecht Sport mogen de toeschouwers rekenen op een spannend duel, dat om 20.00 uur gaat beginnen

advertentie
advertentie