Evie van Kerkvoorde in actie voor Eurosped.
Evie van Kerkvoorde in actie voor Eurosped. Pim Waslander Fotografie

Sliedrecht Sport versterkt zich met Evie van Kerkvoorde

28 januari 2023 om 11:02 Volleybal

SLIEDRECHT Per direct is passer-loper Evie van Kerkvoorde toegetreden tot Dames 1 van Sliedrecht Sport. Zij begon dit seizoen bij Eurosped, maar moest dat afbreken omdat het team zich terugtrok uit de Eredivisie. Mede gezien de blessures bij Sliedrecht is zij een zeer welkome versterking. 

Dit onderschrijft ook coach Elroy Bezemer: ,,Heel blij dat Evie voor ons heeft gekozen. Ik had haar al op het oog voor het komende seizoen. Het is een echte allround speelster die stabiel in de pass is en power als aanvaller heeft. Kortom heel blij met deze versterking voor Sliedrecht Sport.” 

SET-UP EN EUROSPED

De 21-jarige Van Kerkvoorde begon met volleybal bij Avior in Deventer. In seizoen 2018-2019 maakte ze haar debuut in de Eredivisie voor Set-Up. Twee seizoenen later maakte de 1,80 meter lange passer-loper de overstap naar Team Eurosped. ,,Ik heb voor Sliedrecht gekozen omdat ik tegen deze club veel leuke wedstrijden heb gespeeld”, licht Van Kerkvoorde toe. ,,Vaak zat de zaal vol publiek en dat zorgde voor een hele leuke sfeer in het veld. Het zal natuurlijk even schakelen zijn naar een heel nieuw team, maar ik heb zeker zin om met deze meiden verder te groeien en te kijken wat we nog meer kunnen bereiken dit seizoen!” 

Laura de Zwart heeft haar activiteiten bij Dames 1 moeten staken vanwege gezondheidsproblemen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Profielfoto Louis van Oort

Louis van Oort

advertentie
advertentie