Afbeelding

Mantelzorgcafé in Seniorenhuis de Schalm

1 oktober 2022 om 10:14 Zorg

SLIEDRECHT Iedere tweede woensdagavond van de maand houdt het NAH Mantelzorgcafe een bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel. Op woensdag 12 oktober is er een bijeenkomst met het thema: De zoektocht naar de juiste hulp.

De zoektocht naar de juiste hulp is soms een enorme opgaaf. Welke hulp is beschikbaar en waar moet je zijn? Op deze avond nemen de Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en het Bonkelaarhuis je mee in de (complexe) wereld van (hulp)mogelijkheden en de daarbij horende financiering. Er is tevens voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Het NAH Mantelzorgcafe vindt plaats in het Seniorenhuys de Schalm, Kerkbuurt 137 in Sliedrecht. De inloop is vanaf 19.00, start om 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met het Bonkelaarhuis via 0184 - 420 539 of mantelzorg@bonkelaarhuis.nl. Toegang is gratis en ze vragen een kleine bijdrage voor consumpties.

Hannie Visser-Kieboom

advertentie
advertentie