Afbeelding
Jumbo Kerkbuurt

Jumbo haalt €180.259,- op voor Blijdorp

20 september 2021 om 14:54 Zakelijk

SLIEDRECHT Vanaf woensdag 19 mei tot en met dinsdag 13 juli 2021 konden klanten van Jumbo bij maar liefst 67 winkels (waaronder beide winkels in Sliedrecht) sparen voor plaatjes van Diergaarde Blijdorp. Naast veel spaarplezier voor de klanten was het hoofddoel het ondersteunen van Blijdorp ten tijden van corona. En dat is gelukt. Door verkoop van verzamelalbums, het bestellen van eigen Blijdorp plaatjes en een bijdrage vanuit de winkels is er maar liefst €180.259,- opgehaald.

Afgelopen week mochten de initiatiefnemers vanuit Jumbo, Bert van Keppel en Ernst Dijkman, namens alle deelnemende winkels een cheque overhandigen aan Blijdorp met op de achtergrond de olifantenfamilie met de kleine Radjik.

Ook vanuit Blijdorp is het enthousiasme groot: ,,Het bedrag zal  dankbaar worden besteed aan dierwelzijn, verzorging en onderhoud van de verblijven. Het mooie van deze samenwerking is ook dat het verzamelboek niet alleen attractief is maar je er ook veel van kunt leren over de kwetsbare natuur. En dat past natuurlijk perfect bij onze hoofddoelstelling natuurbehoud en educatie.”

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie