Het assortiment van de gediplomeerde juwelierszussen is met recht groot te noemen.
Het assortiment van de gediplomeerde juwelierszussen is met recht groot te noemen. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Juwelier Verhoef verhuisd op Kerkbuurt

14 oktober 2021 om 15:19 Zakelijk

SLIEDRECHT Horlogebatterij leeg? Speciaal cadeau nodig? Tiffany en Angelique van Juwelier Verhoef weten er raad mee! Op de automatische piloot richting de winkel lopen zit er even niet meer in, want de zaak is verhuisd. Ze zitten nu iets oostelijker, aan de andere kant van de straat, op Kerkbuurt 94. ,,Dit pand is lichter, toegankelijker en biedt een beter kijkje op ons assortiment.” 

Juwelier Verhoef is sinds 1994 gevestigd in Sliedrecht, maar de zaak heeft een grotere historie. Angelique vertelt: ,,Opa en oma startten hun winkel in 1947 in Hardinxveld. Later werd de winkel overgedragen aan een oom. Onze moeder, de oudste van het gezin, had echter ook interesse in het mooie vak van juwelier. Zij startte in 1969 haar eigen zaak aan de Kerkstraat in Sliedrecht en kocht samen met onze oom de juwelen in. In 1994 verhuisden mijn vader en moeder de winkel naar Kerkbuurt 97. Toen ze naar Frankrijk verhuisden, runde een andere oom de zaak een tijdje. In 2016 hebben mijn zus Tiffany en ik de winkel van hem overgenomen. Sinds een aantal weken zijn we actief op onze nieuwe locatie. Dit pand is lichter en volledig op straatniveau, dus beter toegankelijk. We hebben het eigentijds ingericht en grotere vitrinekasten geplaatst, waardoor onze collecties mooier en breder gepresenteerd staan.”

SIERADEN EN SERVICE Het assortiment van de gediplomeerde juwelierszussen is met recht groot te noemen. Tiffany: ,,Dat gaat van kleine zilveren kinderringetjes tot aan luxe, met briljant ingezette sieraden. Horloges van merken als Pulsar en Seiko, armbanden en bedels van Trollbeads, fijn goud van Jackie en met goud ingezette zilveren sieraden van Jèh Jewels. Een brede collectie trouwringen mag natuurlijk niet ontbreken. Ook aan service geen gebrek. Reparaties, het zetten van nieuwe batterijen of horlogebanden en het schieten van oorbellen kunnen ter plekke worden gedaan.”

WELKOM Angelique, Tiffany en hun personeel hopen veel mensen in hun winkel te verwelkomen. ,,We zitten wat centraler en het is een winkel waar je op je gemak eens lekker rond kan kijken, dus we hopen dat mensen zich vrij voelen om eens binnen te lopen. De nieuwe collecties staan weer mooi gepresenteerd en we gaan richting de feestdagen, dus dat is een mooi moment om iets moois uit te zoeken voor een geliefde of jezelf.”

Juwelier Verhoef

Kerkbuurt 94 in Sliedrecht

0184 412 335 

www.verhoefjuwelier.nl

Suzanne Heikoop

advertentie
advertentie