Sliedrecht - LRC
Sliedrecht - LRC Marco Sala

Sliedrecht wint zeer matig duel tegen LRC

17 oktober 2021 om 13:10 Voetbal

SLIEDRECHT Normaal gesproken zijn wedstrijden tegen LRC Leerdam confrontaties waar je even lekker voor naar de Lockhorst gaat. Zaterdag 16 oktober was er één om snel te vergeten. Een van beide kanten zeer matige pot voetbal die door de gelukkigste ploeg met 1-0 werd gewonnen en dat was in dit geval Sliedrecht.

Door Joop Hartog

Het doelpunt dat uiteindelijk de winnende goal bleek viel al in de zevende minuut, toen Marciano Simonis in het strafschopgebied op gewiekste manier van zijn tegenstander probeerde weg te draaien en onderuit werd gehaald. De enige straf hiervoor was een strafschop die door Justin Beemsterboer keurig werd benut (1-0).

Nog even probeerde Sliedrecht door te drukken en de wedstrijd op slot te gooien, maar al snel zakte de ploeg in en konden de gasten proberen terug in de wedstrijd te komen. Maar beide teams waren deze middag onmachtig om iets te forceren, waardoor het vaak slordige spel zich hoofdzakelijk afspeelde op het middenveld.

In de twee helft werd het niveau er niet beter op. Door een aantal wissels toe te passen werd getracht de wedstrijd weer op gang te krijgen, maar het zat er vandaag niet in. Zo sleepte de wedstrijd zich naar het einde zonder echte hoogtepunten. Trainer/coach Dennis v.d. Steen kenmerkte deze wedstrijd achteraf als ‘erg slecht’, maar was toch content met de drie punten.

Zo doet Sliedrecht nog mee in de bovenste helft van de ranglijst met 9 punten uit 4 wedstrijden. Zaterdag 23 oktober a.s. speelt Sliedrecht een uitwedstrijd in Huizen tegen HSV De Zuidvogels, aanvang 14.30 uur.