Eigenaresse Claudette van Flavours by Clau.
Eigenaresse Claudette van Flavours by Clau. Flavours by Clau

Flavours by Clau maakt een feestje van de feestdagen

11 november 2021 om 16:26 Zakelijk

SLIEDRECHT Eigenaresse Claudette van Flavours by Clau wil na een stille start toch een beetje het eenjarig bestaan vieren. De sfeervolle winkel is bijna een jaar open, waarbij de onderneming is uitgegroeid tot een winkel met een uniek, wisselend en kwalitatief mooi assortiment.

door Neeltje van Triest

Zaterdag 13 november verwelkomt Claudette met gezellig enthousiasme iedere bezoeker van haar winkel. De ballonnen voor de deur laten al zien dat het feest is. Omdat er binnen een mondkapjesplicht geldt, biedt ze buiten een aantal van haar heerlijke producten te proeven aan.

Claudette: ,,Hoe fijn is het wanneer je deze prachtige producten kan ervaren. Denk bijvoorbeeld aan lekkere Spaanse pinchos, Italiaanse zoete lekkernijen of een eigen label van advocaat. Heerlijke verse en mooie producten, ideaal als een voorverkenning voor de komende feestdagen. Geniet en laat je inspireren! Deze dag is ook Coffee on Wheels bij ons te vinden en schenkt een Barista onze klanten, koffie, chocomelk of thee. Zijn authentieke Piaggio is omgebouwd tot een originele coffeebar met alles wat er bij hoort om van het serveren een mooie beleving te maken. Zo hopen we er een klein bescheiden feestje van te kunnen maken en aan nog meer mensen bekendheid te geven waar onze leuke winkel uit bestaat.’’

Het naastgelegen pand op nummer 100 is voor de komende feestmaanden ingezet als een pop-up store, waarin kerst centraal staat. Voorbeelden van kerstpakketten, kerstdecoraties, tafeldecoraties zijn hier volop te vinden. Kerstballen in stijl van eten en drinken, zoals donuts en champagneflesjes. Of servetten en kaarsen die niet mogen ontbreken op de tafel.

Claudette: ,,Originele en heerlijke producten die wij ook in onze winkel verkopen zijn hier te vinden in kerstpakket voorbeelden, maar zijn ook via de website te bestellen. Ideaal als je als bedrijf een origineel foodpakket wil geven aan je personeel. Loop makkelijk even binnen tijdens de (beperkte) openingstijden zoals koopavond of zaterdagochtend, of maak een afspraak met ons voor persoonlijke hulp.’’

Claudette vertelt daarbij dat het iedere klant ook vrij staat om een eigen kerstpakket in de winkel samen te stellen. Ze wijst op de mooie kwaliteitswijnen, speciaalbiertjes, de kleurrijke likorettes en het trendy flesje met advocaat, maar ook een leuk assortiment aan alcoholvrije drankjes. Allemaal mooi te combineren in thema, of met bijpassende producten als delicatessen of glazen en aperitiefbakjes.

Flavours by Clau, Kerkbuurt 112a, Sliedrecht. Telefoon 06-52731552 of www.flavoursbyclau.jimdo.com

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie