Burgerraadslid, Gemeente Sliedrecht, Claudia Verheul
Burgerraadslid, Gemeente Sliedrecht, Claudia Verheul Richard van Hoek
Raadspraat

Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geld

18 november 2021 om 14:32 Column

Een mooie bos bloemen als cadeau geven en een enveloppe met geld. Misschien is het niet het meest origineelste cadeau, maar tegenwoordig in Sliedrecht is dit toch best een uitdagend cadeau.


Mijn ouders hebben begin november een mooi mijlpaal bereikt, ze zijn namelijk 34 jaar getrouwd!
M’n broer en ik hadden het idee om dus een bos bloemen te kopen en om een enveloppe met geld te geven, zodat ze samen lekker uit eten kunnen gaan of ergens kunnen overnachten.

Maar menig inwoner van Sliedrecht is er waarschijnlijk ook al achter gekomen, de geldautomaten in Sliedrecht zijn schaars.

Een werkzaam geldautomaat vinden buiten openingstijden van de winkels is best lastig in Sliedrecht. Lastig? Eigenlijk is het niet te doen!

De geldautomaten op het Burgemeester Winklerplein zijn nog steeds niet werkzaam.

De eerste vraag bij de ‘’veel gestelde vraag’’ op de site van Geldmaat is dan ook: waarom staan sommige geldmaten buiten werking? Het antwoord wat ze hierop geven is dat door de beperkte beschikbaarheid van geschoold personeel bij Brinks het langer kan duren dat de automaten geleegd en gevuld worden. Sliedrecht is dus niet de enige woonplaats die hier last van heeft.

Gelukkig vindt Geldmaat het zelf ook uitermate vervelend en ze doen er alles aan om het probleem op te lossen, maar dat kost tijd.

Sliedrecht moet voorlopig dus nog even geduld hebben en tactisch hun geld opnemen tijdens de openingstijden van de desbetreffende winkels.


Overigens zijn wij met het gezin heerlijk uiteten geweest in Sliedrecht ter ere van het 34-jarig huwelijk. We hebben genoten van de avond, het heerlijke eten en het samenzijn.


Aan alles komt een einde, dus helaas kwam er ook een einde aan deze fijne avond. Maar zo komt er ooit ook een einde aan de niet werkzame geldautomaten op het Burgemeester Winklerplein, het geduld van de Sliedrechtse inwoner wordt vast beloond.

Wij hebben de rekening van die avond overigens maar betaald met de pinpas?!

[Claudia Verheul, Burgerraadslid PRO Sliedrecht

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie