Paaskriebels in het winkelcentrum

27 maart 2018 om 14:10

H'VELD-G'DAM Zaterdag 31 maart pakken de deelnemende winkeliers weer uit. Bij de deelnemende winkeliers, die te herkennen zijn aan hun vlag, krijgen de klanten bij hun aankopen een kleine attentie. Ook dit jaar wordt het winkelcentrum weer bezocht door de paashazen die chocolade eitjes uitdelen aan het winkelend publiek. Voor de kinderen is er op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur een paasspeurtocht uitgezet in het winkelcentrum van Hardinxveld. De speurtocht is op te halen bij Creabeaux in de Peulenstraat 193. Hier begint en eindigt de speurtocht. Voor iedereen die mee doet, is er aan het einde van de speurtocht een verrassing.

Uurtje zingen

H'VELD-G'DAM In de Oude kerk aan de Peulenstraat kunnen belangstellenden op zaterdag 31 maart een uurtje komen zingen. Dit alles onder begeleiding van een samengesteld orkest onder leiding van Piets den Breejen en het orgel, bespeeld door Adriaan van Schoonhoven.

Paastoernooi

H'VELD-G'DAM Op maandag 2 april houdt korfbalvereniging Vriendenschaar het jaarlijkse Rabobank regio-paastoernooi. In de ochtend spelen de C- en D-teams. In de middag de A- en B-teams. De deelnemende verenigingen zijn naast Vriendenschaar: plaatsgenoot HKC, Merwede uit Sliedrecht, GKV uit Gorinchem, Albatros uit Zwijndrecht en Vitesse uit Barendrecht. Het toernooi begint om 9.30 uur.

Bingomiddagen

H'VELD-G'DAM Er zijn twee bingomiddagen in het begin van april. De eerste is op dinsdag 3 april om 14.30 uur in restaurant De Boerse Pracht van locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. De tweede bingomiddag is op woensdag 4 april om 15.00 uur in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. Kosten voor externen: € 3,00.

Pannenkoeken eten

HOORNAAR De Lange Wei houdt woensdagmiddag 4 april een 'schuif-maar-aan' pannenkoekenmiddag in woonzorgcomplex De Zes Molens in Hoornaar. De middag begint om 12.30 uur in het restaurant. Deelname kost 7,50 euro. Reserveren bij de medewerkers van het restaurant of telefonisch via 0184-678043.

Voorjaarsverkoping

H'VELD-G'DAM Stichting Adullam Gehandicaptenzorg houdt woensdag 4 april vanaf 19.00 uur een voorjaarsverkoping in het kerkgebouw aan de Nassaustraat 4 in Hardinxveld.