Buffetavond in De Zes Molens

3 april 2018 om 14:33

HOORNAAR Vrijdag 6 april is er een thema-avond in het restaurant van woonzorgcentrum De Zes Molens in Hoornaar. Deze editie is er een Chinees-Indische avond. belangstellenden zijn welkom om 17.30 uur. Deelname kost € 19,75 per persoon, inclusief een drankje van het huis. Inschrijven kan bij de medewerkers van restaurant De Zes Molens of door te bellen naar 0184-678043.

PCOB bezoekt brandweerkazerne

GIESSENBURG PCOB giessenlanden verzorgt vrijdag 6 april een mannenactiviteit. PCOB Giessenlanden brengt een bezoek aan de brandweer in Giessenburg. Dit bezoek is speciaal gericht op de mannelijke leden van de afdeling, maar ook niet-mannelijke leden zijn welkom. Het bezoek is van 14.00 tot 16.00 uur in de brandweerkazerne aan het Sportplein 2a.

Verkoop tweedehands boeken

GIESSENBURG Zaterdag 7 april is het tweedehands boekwinkeltje extra open van 10.30-15.30 uur. De winkel is gevestigd in de Dorpsstraat 55 in Giessenburg. Belangstellenden zijn ook iedere vrijdag welkom van 13.00-20.00 uur om te komen snuffelen tussen de tweedehands boeken.

Quist Schoenen en Outdoor viert de lente

H'VELD-G'DAM Quist Schoenen en Outdoor viert de lente. Er zijn weer geweldig mooie schoenen binnen. Op donderdag 5 april is er een Finn Comfort verwendag. Klanten krijgen een gratis voetentest met behulp van een digitale drukmeetscanner. Een adviseur van Finn Comfort zal deze dag aanwezig zijn en klanten kunnen gratis proeflopen.

Opbrengst collecte Reumafonds

H'VELD-G'DAM Het Reumafonds haalde € 6103,47 euro op in Hardinxveld Giessendam. Het Reumafonds bedankt alle collectanten, comitéleden en inwoners van Hardinxveld Giessendam voor hun grote inzet en bijdrage aan de landelijke collecteweek. Met deze donaties kunnen onderzoeken worden gefinancierd die de oorzaak van reuma kunnen achterhalen en verbeteringen in de behandelingen kunnen realiseren. Dit helpt het leven van 2 miljoen Nederlanders te verbeteren.

Auto raakt te water

GIESSENBURG De brandweer heeft dinsdag 27 maart een vrouw uit een voertuig gehaald in Giessenburg. Omstreeks 15.30 uur raakte de vrouw onwel in haar voertuig op de Neerpolderseweg. De automobiliste kwam hierop met de auto deels in een sloot terecht. Omdat het voertuig volledig te water dreigde te raken kwam de brandweer met spoed ter plaatse. De hulpverleners wisten het voertuig al snel te stabiliseren en konden daarop het slachtoffer uit de auto halen. Zij is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis.