Discipline en passie ver te zoeken bij River Trotters

10 april 2018 om 13:21

H'VELD-G'DAM Met nog drie thuiswedstrijden op het programma trad de Hoek & Blok selectie afgelopen zaterdagavond aan tegen de mannen uit Hoofddorp. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd redelijk eenvoudig gewonnen door de Hardinxvelders.

De afgelopen weken werd het spel van de River Trotters gekenmerkt door hoogte- maar vooral veel dieptepunten. Té vaak zakt het niveau ver door de ondergrens.
Reden genoeg om het publiek in de Wielewaal weer eens basketball van niveau te laten zien.

Maar niets bleek minder waar. Vanaf het begin van de wedstrijd was de wil om te winnen ver te zoeken en ontbrak alle scherpte. Zowel verdedigend als aanvallend werden de taken niet goed uitgevoerd. Daarbij komt dat de mannen uit Hoofddorp met scherp schoten waardoor de Hoek & Blok formatie de ene na de andere driepunter te verwerken kreeg.

Tijdens de rust werd gehoopt het tij nog te keren. Echter bleven River Trotters bleven continu tegen een achterstand aankijken waarbij er af en toe een zeer korte opleving volgde, maar het niveau vervolgens weer drastisch kelderde. De wedstrijd ging uit als een nachtkaars en er waren na afloop vooral veel teleurgestelde gezichten te zien.

De laatste twee wedstrijden van het seizoen zijn twee thuiswedstrijden, de één tegen Baros uit Rotterdam en de ander tegen de gedoodverfde kampioen Zeemacht uit Den Helder.

De River Trotters zullen uit een compleet ander vaatje moeten tappen en anders voor de dag moeten komen wil het deze twee wedstrijden met een positief gevoel willen afsluiten.