De gasten kunnen genieten van een goed verzorgde lunch.
De gasten kunnen genieten van een goed verzorgde lunch. Ria Scholten

De Parel is een fijne vergaderlocatie

18 april 2018 om 16:11

Zalencentrum richt vizier op de zakelijke markt

H'VELD-GIESSENDAM Zalencentrum De Parel aan de Talmastraat 9 is een aantrekkelijke locatie voor vergaderingen, cursussen en bedrijfspresentaties. Daarnaast is de smaakvol ingerichte accommodatie uitermate geschikt voor het vieren van een bruiloft, (huwelijks)jubileum of andere festiviteit. Door de centrale ligging leent het zalencentrum zich bijzonder goed voor landelijke evenementen.

Door Ria Scholten

,,Onze gasten kunnen kiezen voor de grote zaal of 1 van de 10 kleinere zalen, aldus manager/beheerder Jako Beekman. ,,Ze zijn allen voorzien van draadloos internet, een geluidsinstallatie, een beamer en aansluitingen voor de apparatuur. Wij kunnen de catering verzorgen voor groepen van 10 tot 350 personen. Graag wil ik iets vertellen over ons speciale, uitgebreide cursusarrangement. Naast de reeds genoemde faciliteiten verzorgen wij een lunch, bestaande uit huisgemaakte soep en knapperig verse belegde broodjes (gezond) en desgewenst een kroket."

Jako vertelt verder: ,,De van mond tot mond reclame doet zijn werk. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden om in een ontspannen sfeer in alle rust te vergaderen. De Parel heeft de beschikking over 25 goed gekwalificeerde medewerkers, die er met elkaar voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Daarnaast is er sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een ander pluspunt is dat er in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid voorhanden is."

Zie voor uitgebreide informatie de website www.deparel.nu.