de kampioenen River Trotters Mix U14-2
de kampioenen River Trotters Mix U14-2 Cor Verdoorn

River Trotter Mix U14-2 kampioen

1 mei 2018 om 15:34

Laatste horde stelt kampioenschap veilig

H'VELD-G'DAM De M14-2 van basketbalvereniging River Trotters was afgelopen week gespannen.

Zaterdag 14 april moest de laatste horde worden genomen om het kampioenschap veilig te stellen. Deze laatste horde heette Dunkinn M14-1 uit Roelofarendsveen. De wedstrijd was tegen een niet al te moeilijke tegenstander en is uit ook gewonnen, maar met niet al te veel punten verschil: 35-48.

De ouders en fans op de tribune zorgden ervoor dat de wedstrijd kon beginnen. Na vele mooie scores en goede samenwerking, was de stand in de rust 31-14 in het voordeel van het team uit Hardinxveld-Giessendam. Na de pauze begon het nog beter te draaien en mooi acties werden afgemaakt met al net zulke fraaie scores. De tijd tikte weg en uiteindelijk werd toch een comfortabele overwinning van 63-34 behaald en was de buit (lees: het kampioenschap) binnen.

Namens de River Trotters reikte Arjan Lock de beker en de medailles uit aan de dolgelukkige spelers. Boven: ass trainer/coach Marijn Schoon, Bas Verdoorn, Sander Silvania, Ryan Reijnart, Tymen Venema, Lauren Buijk, trainer/coach Gijsbert Lock. Beneden: Leonard Brandwijk, Gustas Germanas, Jurre vd Bos, Bart Lock.

De laatste wedstrijd van het seizoen is inmiddels ook gespeeld en zaterdag 21 april gewonnen in Dordrecht. Dit was tegen Rowic en zorgde voor een fraaie uitslag van 27-54.

Nu is het River Trotters team helemaal verdiend ongeslagen kampioen.

De kampioenen van River Trotters Mix U14-2.