Rabobank past dienstverlening aan

15 mei 2018 om 12:07

GIESSENBURG Het gebruik en de mogelijkheden van de financiële dienstverlening zijn in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Op dit moment maken klanten van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden voor bijna alle dagelijkse bankzaken gebruik van de online mogelijkheden. Het aantal klanten dat de kantoren bezoekt, neemt steeds verder af. Door deze tendens is besloten de dienstverlening aan te passen.

Kantoor Giessenburg van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden zal per 1 februari 2019 haar deuren sluiten. De geld- en sealbagautomaat blijven gehandhaafd. Klanten in Giessenburg en omgeving worden hierover per brief geïnformeerd. Kantoor Leerdam en Nieuw-Lekkerland verhuizen naar andere locaties in deze plaatsen. In het najaar wordt de nieuwe locatie voor kantoor Leerdam Vlietskant 8. De Rabobank gaat op zoek naar een andere locatie in Nieuw-Lekkerland. Zodra meer over de precieze invulling van beide locaties bekend is, worden klanten hierover geïnformeerd.

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden blijft na deze aangepaste dienstverlening dichtbij met vijf vestigingen. Dichtbij betekent allang niet meer alleen fysiek dichtbij. Het betekent op elk moment van de dag bereikbaar zijn, wat mogelijk is via de virtuele kanalen. De Rabobank zet mobiele adviseurs in voor mensen die hulp nodig hebben bij het regelen van bankzaken, maar die niet in staat zijn een vestiging te bezoeken.