Openingsavond nieuw seizoen Elektra

SLIEDRECHT Op zaterdag 25 augustus gaat er weer een nieuw seizoen van start in Elektra in Sliedrecht. Het dak gaat er meteen af met twee superbands, te weten Motorboat en Blake Middle.

Motorboat is in 2009 geformeerd door collegas tevens muzikanten uit de regio Dordrecht/Breda. Het repertoire van Motorboat bestaat uit covers op naam van de grote bands uit de seventies, zoals Deep Purple, Judas Priest, Black Sabbath, UFO, Iron Maiden, Thin Lizzy, Kiss, etc. Na een succesvol optreden in juli bij het grote BIG RIVERS festival in Dordrecht (inclusief nieuwe nummers) staat de band deze avond wederom op de planken bij Elektra.

Hou je van classic rock dan zit je deze avond gegarandeerd helemaal goed. De band bestaat uit: Gert van Driel (keyboard/zang), Gert-Jan Vorst (gitaar/zang), Toshiro Paliama (gitaar/zang), Michael van Loozen (bas) en Sliedrechter Henk van Bennekum (drums/zang).

Blake Middle is de meest verse radio- en vlekvriendelijke punk/pop/rockcoverband langs de Merwede. De band is eind 2016 ontsproten uit een brainstormsessie tussen Ben de Ruiter (drums) en Patrick Stuij (gitaar). Na uitgebreid marktonderzoek kwamen zij tot de ontdekking dat zij de door hen geliefde classics uit onze jeugd, denk aan Blink 182, Sum 41, Offspring en Green Day niet vaak vertolkt hoorden worden. Omdat dat met zn tween wel kan maar niet de voorkeur geniet, werd dit duo al rap aangevuld met jong talent Robin de Bruin (gitaar), Mark Kwakernaak (bas) en Michel Kroon (vox).

Deuren open 20:00 uur. Aanvang 21:30 uur. Entree 5,00