Kaartjes Damontbijt

4 september 2018 om 13:39

H'VELD-G'DAM De Historische Vereniging Hardinxveld Giessendam viert zijn 40 jarig bestaan o.a. met een Damontbijt op zaterdag 8 september. Iedereen is van harte welkom van 9.00 tot 10.30 op de Dam in de Peulenstraat. Kaartjes zijn te koop a €2,00 bij De Buurman, de Bibliotheek, De Koperen Knop, fa. G. Romeijn en in het Historisch Informatie Centrum.

Mosselavond

H'VELD-G'DAM De Lange Wei houdt vrijdag 7 september haar maandelijkse thema-avond in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. Het thema is 'Mosselavond'. Inschrijven kan bij de medewerkers van restaurant De Zes Molens of door te bellen naar 0184-678043. De thema-avond begint om 17.30 uur. De kosten voor externen bedragen € 19,75 per persoon (inclusief een drankje).

Orgelconcert

H'VELD-G'DAM Zaterdag 8 september om 20.00 uur geeft Everhard Zwart een concert op het orgel van de Hervormde Kerk in Boven-Hardinxveld. Everhard is hoofdorganist van de Nederlands Hervormde Nieuwe Westerkerk in Capelle aan den IJssel. De toegang is €5.00 en na afloop van het concert is er een meet and greet met koffie/thee.

Beweegbingo

H'VELD-G'DAM Dinsdag 11 september om 14.30 uur houdt De Lange Wei een beweegbingo in restaurant De Boerse Pracht van locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. Deze bingo wordt georganiseerd in samenwerking met Servanda. Onder leiding van sportcoach Maarten Hendrikx wordt de kaart volgespeeld door middel van (eenvoudige) bewegingen. De kosten voor externen bedragen € 3,00 (inclusief koffie/thee met iets lekkers).

Ruil en verkoop Jan van Haasteren puzzels

H'VELD-G'DAM Op 8 september vindt er van 10.00 uur tot 15.00 uur een ruil/verkoopbeurs van Jan van Haasteren puzzels plaats in het gebouw van Muziekvereniging E.M.S. aan de Sluisweg 67e in Hardinxveld-Giessendam.

Repaircafé

H'VELD-G'DAM In het gebouw van de Christengemeente aan de Breedeway 1a vindt zaterdag 8 september van 14.00 tot 17.00 uur weer het Repaircafé plaats. Vrijwilligers staan klaar om te helpen met reparatie.

Pannenkoeken eten

HOORNAAR Dinsdag 11 september is er een pannenkoekenmiddag in het restaurant van woonzorgcentrum De Zes Molens in Hoornaar. Welkom vanaf 12.00 uur. Kosten 8,50 euro voor onbeperkt pannenkoeken eten. (exclusief drinken).

Verkoping Adullam

H'VELD-G'DAM In De Talmastraat 9 vindt zaterdag 8 september vanaf 9.30 uur een verkoping plaats voor Stichting Adullam. De verkoping duurt tot 15.00 uur.