Beurs voor 55-plussers en mantelzorgers

11 september 2018 om 14:15

H'VELD-G'DAM Op 4 oktober 2018 wordt voor het 4e jaar een Doe- en Informatiebeurs gehouden voor de doelgroep van 55 plussers en mantelzorgers in Hardinxveld-Giessendam. Deze beurs wordt gehouden in Sporthal De Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam. Het thema van deze beurs is : ‘Voorbereid op de toekomst‘. Openingstijden vanaf 13.00 tot 17.30 uur. Toegang is gratis.

Het lokale Comité Dag van de Ouderen uit Hardinxveld-Giessendam nodigt u van harte uit voor deze gezellige doe- en informatiebeurs.

Bent u al voorbereid op uw toekomst? Wanneer u ouder wordt moet u meer zelf organiseren en regelen. Weet u al wat dat voor u nu en later betekent? Hoe zet u uw actieve (werkzame) leven voort met een gezonde en actieve levensstijl? Of heeft u de zorg voor een oudere en wilt u meer weten over hulpmiddelen en ondersteuning?

Op deze doe- en informatiebeurs kunnen 45 standhouders u hier meer over vertellen en reiken u diverse mogelijkheden aan. Tevens zijn er workshops en sportieve activiteiten.

Vanaf de start in 2015 is deze beurs een voltreffer voor de genoemde doelgroep, waarbij dit jaar op een bezoekers aantal wordt gerekend van circa 600 tot 800.

Het mooie van deze Informatie- en Doe beurs is dat op de verschillende terreinen gerichte informatie wordt verstrekt aan de genoemde doelgroep.

Op woensdag 19 september wordt huis aan huis een flyer bezorgd in Hardinxveld-Giessendam met uitgebreide informatie over de opzet van deze beurs, met een overzicht van de standhouders en de verschillende Doe activiteiten.