De Lange Wei behoort tot de 31 sociale ondernemers die zijn genomineerd voor de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden.
De Lange Wei behoort tot de 31 sociale ondernemers die zijn genomineerd voor de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden. De Lange Wei

De Lange Wei genomineerd voor Social Impact Award

9 oktober 2018 om 15:32

H'VELD-G'DAM De Lange Wei behoort tot de 31 sociale ondernemers die zijn genomineerd voor de Social Impact Award van Baanbrekend Drechtsteden. De genomineerden maken zowel kans op de Vakjuryprijs als de Publieksprijs.

,,Uiteraard zijn we vereerd en willen we een gooi doen naar deze prestigieuze titels", vertelt De Lange Wei-bestuurder Agnes Klaren enthousiast. ,,Wij zijn nummer zeven. Hopelijk blijkt dit een geluksnummer te zijn. Stemmen kan trouwens ook via deze site."

,,We zijn genomineerd omdat bij ons voelbaar is dat we een sociale organisatie zijn", vervolgt Klaren. ,,Dit sociale beleid levert veel op. De medewerkers hebben zich stuk voor stuk ontwikkeld in hun werk." De uitreiking is op donderdag 8 november in het Dordtse theater Kunstmin.