Bolderloop komt er weer aan in Sliedrecht

16 oktober 2018 om 13:48

SLIEDRECHT Op zaterdag 10 november verzorgt trimclub ABC de jaarlijkse Bolderloop. De Bolderloop is de enige georganiseerde loopwedstrijd van Sliedrecht.

Naast het leveren van een sportieve prestatie staan gezelligheid en beweging mogelijk maken voor anderen voorop. Door deel te nemen aan de Bolderloop faciliteren de deelnemers de sportieve prestaties van mensen met een verstandelijke beperking. Trimclub ABC organiseert de Bolderloop in samenwerking met de ASVZ, locatie de Merwebolder. De ASVZ is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Net zoals voorgaande jaren maakt Verstegen accountants en adviseurs het financieel mogelijk om de Bolderloop te organiseren. Verstegen is gespecialiseerd in dienstverlening aan zorginstellingen. In 2017 deden meer dan 200 lopers mee aan deze trimloop.

De Bolderloop loopt over het terrein van de Merwebolder. Daar kunnen belangstellenden zich ook inschrijven. Inschrijven voor de loop kan op 10 november vanaf 09.30 uur tot 10.15 uur. De afstanden bedragen 6 km of 10 km. Douches en omkleedgelegenheid zijn op het terrein aanwezig.

Het inschrijfgeld bedraagt minimaal € 5, – per loper. Alle inkomsten zijn bestemd voor de afdeling beweging van de Merwebolder. De Merwebolder besteedt de opbrengst aan de aanschaf van fitness en krachttraining apparatuur.

Voor de eerst aankomende drie lopers per afstand en per geslacht (m/v) zijn prijzen beschikbaar. En voor alle lopers is er na afloop een heerlijke traktatie. Voor meer informatie over de Bolderloop: www.trimclubabc.nl