Casper van den Berg (links) en Piet de Bruin van het Wmo-platform in de gemeente Giessenlanden zien hun eerste wens voor het nieuwe jaar al op 2 januari in vervulling gaan. Dan opent de dagbesteding in Bredero’s Hof haar deuren.
Casper van den Berg (links) en Piet de Bruin van het Wmo-platform in de gemeente Giessenlanden zien hun eerste wens voor het nieuwe jaar al op 2 januari in vervulling gaan. Dan opent de dagbesteding in Bredero’s Hof haar deuren. De Lange Wei

2019: Start dagbesteding in Bredero's Hof

11 december 2018 om 16:42

GIESSENBURG Woensdag 2 januari start De Lange Wei met dagbesteding in Giessenburg. Inwoners die behoefte hebben aan gezelligheid, structuur, sociale contacten met leeftijdsgenoten en een zinvolle daginvulling kunnen vanaf die datum één of twee keer per week terecht in de centrale ontmoetingsruimte van Bredero’s Hof, het ouderencomplex aan de Van Brederodestraat. Wie zich wil aanmelden of meer informatie wenst kan naar De Lange Wei bellen of mailen. Contactpersoon is Betsy de Ruiter. Zij is bereikbaar via 0184-678000 en betsy@delangewei.nl.