Marketingtrends voor lokale ondernemers

27 november 2018 om 12:24

SLIEDRECHT Welke mogelijkheden biedt het sterk groeiende sociale mediakanaal Instagram voor lokale ondernemers? En welke kansen zijn er om reclame te maken door 'influencer marketing', via een persoon met veel volgers op bijvoorbeeld YouTube.

Het zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen in de jongste 'whitepaper' van de afdeling marketing van BDUmedia. In dit digitale document worden elf lokale marketingtrends voor ondernemers uitgebreid toegelicht. Met talrijke praktische tips om ,,lokaal optimaal onder de aandacht te komen''. Ook thema's als video, AdWords, een chatfunctie en de combinatie van off- en online communicatie worden besproken.

De 'whitepaper' is gratis te downloaden via www.bdumedia.nl/trends.

Inloopavond Orchis uitvaartzorg

SLIEDRECHT Maandag 3 december is er weer een inloopavond vanaf 19.30 tot 21.00 uur bij Orchis uitvaartzorg. Orchis uitvaartzorg wil zo meer bieden dan het verzorgen van een uitvaart alléén. Op deze avonden kunnen mensen terecht met al hun vragen over een uitvaart. Ook kunnen zij vrijblijvend een kijkje nemen in het rouwcentrum aan de Molendijk 69, de koffie staat klaar. Met deze maandelijkse avonden wil Orchis uitvaartzorg alle wensen bespreekbaar maken. Een uitvaart kan worden verzorgd ongeacht waar mensen verzekerd zijn. Orchis uitvaartzorg kan ook vrijblijvend en kosteloos bij belangstellenden thuis komen om de wensen te bespreken. Bellen kan met Orchis uitvaartzorg 0184-701200 of ga voor alle informatie naar www.orchisuitvaartzorg.nl.

Familiekerstconcert in Papendrecht

PAPENDRECHT Op zaterdag 8 december is er in de Bethlehemkerk, van der Palmstraat 1 in Papendrecht een groot familiekerstconcert georganiseerd. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) o.l.v. Peter Overduin en het Oost Nederlands Mannenkoor (200 leden) o.l.v. Gezinus Veldman.

Verder werken aan deze avond mee de sopraan Annelies Schep, de organist André de Jager en de pianist Gezinus Veldman aan de vleugel en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post. Bijzonder verheugd is de organisatie met de medewerking van de bekende bariton Marco Bakker.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Het belooft een zeer gevarieerde en bijzondere avond te worden. Zie ook www.inspire2livemusic.nl

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 15.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Verder bij de koorleden en 's avonds aan de kerk. Kaartvoorverkoop: Sjaloom, Chr. Boeken en Muziek, Veerpromenade 18, Papendrecht.