Waterbus in de mist wint fotowedstrijd

28 november 2018 om 11:57

SLIEDRECHT Annemieke Stuij heeft de fotowedstrijd gewonnen die de gemeente Sliedrecht heeft uitgeschreven om te vieren dat het College Uitvoeringsprogramma 2018-2022 klaar was. Haar foto met daarop een eenzame fietser in de mist bij de waterbus werd beoordeeld als mooiste inzending.

Bijna honderd mensen hebben foto's ingestuurd. De jury, met als voorzitter wethouder Hans Tanis van Financiƫn, heeft na lang beraad de volgende foto's als winnaars aangewezen.

De eerste prijs (een dinerbon van 50 euro) gaat naar Annemieke Stuij voor haar foto van een eenzame fietser in de mist bij de waterbus. De tweede prijs (een grote taart met daarop de foto afgedrukt) gaat naar Judith Middelkoop voor de foto waarop het raadhuis in de sneeuw te zien is. De derde prijs gaat naar Nathalie de Winter. Zij stuurde een foto in van de Adriaan Volkersingel in de herfst. Twee andere foto's krijgen een eervolle vermelding (een fotocamera van chocolade). Joke van den Berg krijgt een eervolle vermelding voor haar mooie foto van de Merwede.Ook Peter Donk krijgt een eervolle vermelding voor een luchtfoto van een rotonde in Sliedrecht.