River Trotters verliest streekderby tegen Rowic

H'VELD-G'DAM Op 22 december stond de ‘streekderby’ van het seizoen op de planning. Dames 1 van River Trotters reisde vol goede moed en gezonde spanningen richting Dordrecht om het op te nemen tegen Rowic. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want beide teams stonden op een gedeelde derde plek in de competitie.

Al snel werd duidelijk dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. De eerste kwarten werd al vrij snel duidelijk dat de bal niet in het netje wilde. De afgelopen drie wedstrijden hebben we laten zien wat we als team kunnen en hoe we tot mooie scores kwamen. Deze wedstrijd duurde helaas niet lang genoeg om dat weer te kunnen laten zien. ZoZowel aanvallend als verdedigend lukte het niet om in het spel te komen.

Pas in het vierde kwart werd er goed ge-rebound en er werden mooie steals gepakt waardoor Marion, Joella en Karin tot scoren kwamen. De ballen vielen dit keer wél in het netje. Helaas voor ons Dames 1 team duurt een wedstrijd niet één kwart langer, want dan had de wedstrijd misschien nog een andere wending gehad.

Deze wedstrijd werd jammer genoeg afgesloten met 68-57 in het voordeel van Rowic.

Zaterdag 12 januari speelt River Trotters om 18:00 in sporthal De Wielewaal. Dames 1 speelt dan tegen Zoebas waar zij in de uitwedstrijd maar met 2 punten verschil van hebben gewonnen.