Flyer Relax Kids
Flyer Relax Kids OKK

OKK start met lessen Relax Kids

H'VELD-G'DAM OKK biedt sinds deze week een nieuwe les aan: Relx Kids. De les is bedoeld voor kinderen van 6 tot 11 jaar. De les duurt 45 minuten en is op maandagen van 18.00 uur tot 18.45 uur. De eerste twee proeflessen zijn gratis.

Relax Kids biedt lessen om je kind om te leren gaan met de hectiek van alledag en spelenderwijs in balans te brengen. De Relax Kids methode is een ontspanningstraining voor kinderen. Het is in 2001 opgezet in Engeland door Marneta Viegas.

Relax Kids lessen bestaan uit beweging, actief spel/rustig spel, rekoefeningen, kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties en visualisatie oefeningen. De kinderen leren van een actieve houding naar een ontspannen houding te gaan in zeven stappen. Het helpt kinderen om ‘het volle hoofd’ leeg te maken, beter te slapen, beter te concentreren en een positiever zelfbeeld te ontwikkelen.

Daarnaast heeft het een positief effect op kinderen met stress, autisme, ADHD (hyperactiviteit), HSP (hoog sensitief), trauma, depressies, boosheid en angstproblemen.