Hollands winterstampmenu bij ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof
Hollands winterstampmenu bij ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof Pixabay

Hollands winterstampmenu in de Peulenhof

H'VELD-G'DAM Op woensdag 16 januari serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een overheerlijk Hollands winterstampmenu. Het voorgerecht is een heldere kippen-groentesoep. Daarna serveren zij een heerlijke Hollandse hutspot met een sudderlapje. Het nagerecht is twee kleuren vla met slagroom.
De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 12.30 uur van harte welkom. De kosten bedragen € 10,50, exclusief consumpties. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan betaalt u €10,-. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 11 januari bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via (0184) 61 77 22.
De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.
Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Zij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.