Auto Indumij sluit vestiging

H'VELD-G'DAM Renault dealer Auto Indumij maakt bekend haar vestiging aan de Wiedhaak in Hardinxveld-Giessendam in samenspraak met Renault Nederland per 1 januari te hebben gesloten en dat de Renault activiteiten van deze vestiging worden overgedragen aan de VKV Groep.

Derk de Haas, Algemeen directeur van Indumij; ,,Het is voor ons een weloverwogen keuze geweest om onze Renault activiteiten in Hardinxveld-Giessendam te staken. Deze stap moet gezien worden als een strategische heroriƫntatie, waarbij vestigingen van een voldoende omvang moeten zijn om investeringen te rechtvaardigen om klanten ook in de toekomst alle noodzakelijke services te kunnen bieden. Voor de vestiging in Hardinxveld-Giessendam bleek dit helaas op niet het geval."

Auto Indumij kijkt in ieder geval terug op een aantal zeer succesvolle jaren waarin Zij in het afgelopen jaar met hun 10 dealervestigingen ruim 4000 nieuwe Renaults hebben verkocht. ,,Ook in de vestiging Hardinxveld-Giessendam was de belangstelling voor de nieuwe Renault modellen opnieuw groot en hebben wij ook in onze werkplaats aan de Wiedhaak veel klanten mogen begroeten. Wij willen namens het hele team van Auto Indumij Hardinxveld-Giessendam alle klanten bedanken voor hun klandizie in de afgelopen jaren."

Dat de vestiging aan de Wiedhaak is gesloten betekent overigens niet dat Renault & Dacia rijders uit Hardinxveld-Giessendam niet meer voor service en onderhoud in de regio terecht kunnen. ,,Met de overname van onze Renault activiteiten in Hardinxveld- Giessendam door de VKV Groep blijft de service voor alle Renault & Dacia rijders namelijk gewaarborgd.

Huibert van Zanten, directeur Aftersales VKV Groep: ,,In goed overleg met Renault dealer Auto Indumij hebben wij de kans gekregen om een gedeelte van het postcodegebied grenzend aan VKV Renault Gorinchem over te nemen. De vestiging Hardinxveld-Giessendam is per 1 januari 2019 gesloten en een deel van de aldaar werkzame medewerkers hebben een werkplek binnen de VKV Groep gekregen. Wij zien dit als een mooie uitbreiding van ons gebied waarbij wij de klanten van de vestiging in Hardinxveld bijzonder welkom heten op onze vestiging in Gorinchem aan de Edisonweg 7."

De VKV Groep is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen Autobedrijf van Kerkhof uit Wijk bij Duurstede en Visscher A.C.G. uit Tiel. De VKV Groep is met 14 vestigingen de grootste Renault, Nissan, Dacia & INFINITI dealer. Met vestigingen van Rotterdam tot Tiel en van Amsterdam tot Gorinchem bestrijkt de VKV Groep vrijwel heel Midden Nederland. De VKV Groep is officieel dealer van de merken Renault, Dacia en Nissan. Bovendien is de VKV Groep de enige dealer en importeur van het luxemerk INFINITI.