Merkbaar verschil bij Van Zessen

H'VELD-G'DAM Ervaar het merkbaar verschil van Autobedrijf van Zessen nu Indumij Hardinxveld-Giessendam gesloten is.

Autobedrijf Van Zessen Lexmond heeft een gratis haal- en brengservice voor onderhoud en/of reparatie aan de auto ongeacht welk merk, dit met behoud van fabrieksgarantie, mobiliteits- en/of pechhulp.

De mobiliteitsservice van Autobedrijf van Zessen is een begrip in de wijde omgeving. ,,Wij werken vanuit een moderne werkplaats en showroom in Lexmond aan alle merken auto's", aldus Ad Lakerveld. Autobedrijf Van Zessen maakt deel uit van het Bosch Car Service Concept, de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland.

,,Voor jonge occasions, nieuwe auto's, onderhoud, reparatie, APK, bandenservice inclusief opslag van zomer- en winterbanden, aircoservice en schadeherstel. Ook voor het leasen, verzekeren of financieren van uw auto kunt u bij ons terecht. Alles onder 1 dak", vult Arie den Besten aan.

Sinds 1980 is het bedrijf gestart als universeel autobedrijf voor nieuwe en gebruikte auto's in Ameide. In 1993 opende Autobedrijf Van Zessen het 2e filiaal in Lexmond. Door een uitbreiding van de werkplaats en showroom werd het filiaal Ameide in Lexmond geïntegreerd en verhuisde het volledige personeel naar Lexmond. Sinds 2016 zijn Arie den Besten en Thijs Weeda de nieuwe eigenaren van Autobedrijf van Zessen.

Autobedrijf Van Zessen is op werkdagen van 7.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 0347-358000 of kijk op de website: www.zessen.nl

,,Neem contact op met ons en ervaar het merkbaar verschil bij Autobedrijf van Zessen te Lexmond. Wij, Arie den Besten en Ad Lakerveld, beiden woonachtig in Hardinxveld-Giessendam halen de auto gratis op", aldus Arie en Ad.

Autobedrijf van Zessen, Ambachtsweg 6 in Lexmond, 0347-358000. Zie ook: www.zessen.nl.