Optreden Ademnoot

H'VELD-G'DAM Donderdag 10 januari is er in De Lange Wei een prachtig optreden van Ademnoot om het nieuwe jaar in te luiden. Dit bijzondere gezelschap bestaat uit diverse longpatiënten die als therapie samen muziek maken. Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 14.30 uur in restaurant De Boerse Pracht in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. De entree voor externen bedraagt € 3,00.

Visagie workshop

H'VELD-G'DAM Op vrijdag 11 januari zal Maaike, een make-up specialist van Pupa aanwezig zijn om een workshop te verzorgen.Zij zal u gaan leren hoe u uzelf kunt opmaken en diverse tips en tricks geven. Deze workshop is geschikt voor mensen die al gewend zijn om zichzelf op te maken als mensen die hier nog niet zo veel ervaring mee hebben. We werken in een groep en na de uitleg mag u zelf de make-up gaan aanbrengen. De prijs van de workshop is € 27,50 incl. een luxe kwastenset.

Repaircafé

H'VELD-G'DAM In het gebouw van de Christengemeente, Breedeway 1a, vindt zaterdag 12 januari het Repaircafé plaats. Het Repaircafé is open van 14.00 tot 16.30 uur. Vrijwilligers staan klaar om te helpen met reparatie van diverse elektrische apparaten.

Uitverkoop De Jonge bij De Lange Wei

H'VELD-G'DAM Dinsdag 15 januari houdt De Jonge Mode uitverkoop in het atrium van De Lange Wei. Belangstellenden zijn van 13.30 - 16.00 uur welkom voor een leuke middag winkelen. Er wordt prachtige merkkleding verkocht voor schappelijke prijzen. De entree is gratis. Een week later, woensdag 23 januari, houdt De Jonge uitverkoop in de hal van De Zes Molens, ons woonzorgcentrum in Hoornaar.

Filmmiddag in De Zes Molens

HOORNAAR Woensdag 16 januari bent u welkom voor een gezellige filmmiddag in De Zes Molens. De film 'Molentocht uit 2009' wordt gedraaid. Dit is een korte film van 40 minuten gemaakt door Gert en Ro Romijn. Het geeft een impressie van een schitterende dag. De film begint om 15.00 uur in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. De kosten voor externen bedragen € 3,00 (inclusief koffie/thee met iets lekkers).

Filmavond in bibliotheek

H'VELD-G'DAM Woensdag 16 januari draait er weer een film in Bibliotheek Hardinxveld. Aanvang: 20.00 uur. Film The Leisure seeker is gebaseerd op het boek Een ongelooflijke reis van Michael Zadoorian. Alzheimer is geen vrolijk onderwerp, maar toch staat deze aandoening centraal in de roadkomedie The Leisure Seeker. John en Ella Spencer zijn al tientallen jaren getrouwd. Samen hebben ze een mooi leven opgebouwd. In een opwelling besluiten ze een trip door de VS te maken en het huis van Ernest Hemingway te bezoeken.