Autobedrijf P. de Rover lanceert eigen app

22 januari 2019 om 14:07

H'VELD-G'DAM Een herinnering via je smartphone of tablet die je attent maakt op de aanstaande APK-keuring. Voor veel autobezitters een uitkomst en vanaf heden mogelijk voor de klanten van Autobedrijf P. de Rover in Hardinxveld-Giessendam.

Omdat Autobedrijf P. de Rover hun klanten extra service wil bieden hebben zij een eigen mobiele app ontwikkeld. Met deze app is het mogelijk om werkplaatsafspraken in te plannen, te chatten met de eigenaar en/of monteur, hulp te krijgen bij pech en nog veel meer.

Het enige wat de klanten hiervoor hoeven te doen is de (gratis) app te downloaden vanuit de App- of Play store, een profiel aan te maken en hun kenteken te registreren.

De Autobedrijf P. de Rover-app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en ontlast de klanten op het gebied van auto onderhoud:

Autobedrijf P. de Rover ontvangt tot nu toe veel positieve reacties op de app en springt zo direct in op de behoeftes van hun klanten. Uiteraard kunnen de klanten ook telefonisch of persoonlijk langs blijven komen om een afspraak te maken. Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Autobedrijf P. de Rover, tel. 0184-612307.