Informatieavond over de Rabobank in De Lange Wei

22 januari 2019 om 13:17

H'VELD-G'DAM Op woensdag 30 januari is er een voorlichtingsavond van de Rabobank waar ook de notaris spreekt. Onderwerp van deze avond is het (levens)testament en wat de bank kan betekenen voor wie moeite krijgt met het regelen van financiële zaken. De voorlichting start om 19.30 uur in restaurant De Boerse Pracht in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. Gratis toegang.

Kennismaking met bijzondere oefenmethode

HOORNAAR GiGa Giessenlanden verzorgt woensdag 30 januari in samenwerking met oefentherapeut Constance Vrijhof een kennismaking met RGM (Ronnie Gardiner Methode). RGM is een oefenmethode waarbij met behulp van bewegen en muziek de conditie van lichaam en hersenen wordt gestimuleerd. RGM is onder andere geschikt voor mensen met een CVA, MS, NAH, Parkinson of dementie. Het samen doen geeft plezier en ontspanning. Belangstellenden zijn welkom vanaf 15:00 uur in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. De entree is gratis.

Winterquiz in De Lange Wei

H'VELD-G'DAM De Lange Wei organiseert op dinsdag 29 januari een winterquiz. De quiz begint om 14.30 uur in restaurant De Boerse Pracht van locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. De kosten voor externen bedragen € 3,00 (inclusief koffie/thee met iets lekkers).

Winterse pannenkoeken

HOORNAAR Dinsdag 29 januari is er een winterse pannenkoekenmiddag. Hier kan voor slechts € 8,50 (exclusief drankjes) onbeperkt verse pannenkoeken gegeten worden, met keuze uit boerenjongens, spek of appel. Vanaf 12.00 uur zijn belangstellenden welkom in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. Het belooft een gezellige en vooral lekkere middag te worden. Reserveren kan bij de medewerkers van het restaurant of telefonisch via 0184-678043.

Buffetavonden

H'VELD-G'DAM / HOORNAAR Donderdag 31 januari is het weer buffetavond. Deze maand is er een 'Winterse avond' om 17.30 uur in restaurant De Boerse Pracht in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. Inschrijven bij de receptie of door te bellen naar 0184-678000. De entree bedraagt € 19,25 per persoon.

De Lange Wei houdt vrijdag 1 februari haar maandelijkse thema-avond in het restaurant van woonzorgcentrum De Zes Molens in Hoornaar. Deze editie biedt de zorgorganisatie een 'Winterse avond'. Inschrijven bij de medewerkers van restaurant De Zes Molens of door te bellen naar 0184-678043. De thema-avond begint om 17.30 uur. De kosten voor externen bedragen € 19,75 per persoon (exclusief een drankje).