Gelijkspel voor HKC

5 februari 2019 om 14:56

H'VELD-G'DAM Wit Blauw/Green Organics was afgelopen zaterdag de opponent van HKC in de eerste wedstrijd van de terugronde in deze zaalcompetitie. In de eerste minuten lag het initiatief bij de gasten en zij wisten na vijf minuten spelen een 1-3 voorsprong te pakken. Nadat HKC enkele keren de mogelijkheid voorbij had laten gaan om een tweepunten voorsprong uit te bouwen, wist Wit-Blauw de stand bij rust weer gelijk te trekken: 14-14. Na rust ontspon zich hetzelfde spelbeeld als in het eerste bedrijf. HKC steeds aan de leiding, maar een tegenstander die nimmer opgaf. In de slotfase kwam Wit-/Blauw langszij en liep zelfs door naar een 21-23 voorsprong. Het was Eliza Roest die de 23-23 eindstand op de borden schoot. Zaterdag reist HKC naar Maartensdijk voor de wedstrijd tegen DOS Westbroek. De supportersbus vertrekt om 18.15 uur.