Britt, Esmée en Nomie
Britt, Esmée en Nomie OKK Hardinxveld

5 februari 2019 om 15:11

Mooie resultaten OKK

H'VELD-G'DAM Zaterdag 2 februari stond er een districtswedstrijd op de agenda van OKK. In de eerste ronde maakten Britt Blokland en Esmée van Wingerden hun opwachting. Het goud ging naar Esmée die de eerste plaats in de meerkamp in de wacht wist te slepen. Met een paar mooie scores eindigde Britt op een 8e plaats. In de middag een Nomie Bergwerff. Een eerste plaats op de brug maar helaas verliep de oefening op de evenwichtsbalk niet foutloos. Nomie herpakte zich en turnde een nette oefening op vloer en sprong, waardoor ze op een 7e plaats eindigde.

Ook de selectie jongens van OKK Hardinxveld stonden zaterdag weer op de wedstrijdvloer. In een spannende wedstrijd wisten de deelnemende OKK-turners allemaal een top tien notering te behalen. Daan Teeuw en Levi van Aken turnden een erg goede wedstrijd en eindigden met hetzelfde puntentotaal op het hoogste podium. Naast Daan Teeuw en Levi van Aken namen namen ook Jayden Kooij en Youri Versloot deel aan de wedstrijd. Met goede oefeningen en mooie scores wisten ze op een knappe 5e en 7e plek te eindigen.

In de tweede wedstrijdronde van de dag stonden er een vijftal jongens van OKK op het wedstrijdveld. Martin van Aken, Klaas Veldman, Sem Eijkelenboom, Jurre de Rover en Auke de Kok hebben stuk voor stuk een goede wedstrijd gedraaid in een categorie met heel veel concurrentie.