'Toon met video waar je uniek in bent'

Peter Tijssen specialist in bedrijfsvideo's

H'VELD-G'DAM Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen, de nieuwe videograaf en vormgever van BDUmedia.

Peter is al langer verbonden aan BDUmedia en leverde onder meer bijdragen voor het sportproject Van Gent Finaleweken en Ballonfiësta Barneveld. Inmiddels zet hij zijn kennis en ervaring ook in om ondernemers te helpen.

De videograaf kwam de afgelopen maanden al bij tientallen ondernemers over de vloer: van kapsalons tot autodealers en van woonwinkels tot makelaars. ,,Met een bedrijfsvideo kun je jouw doelgroep op een nieuwe manier benaderen", vertelt Peter. ,,Je geeft potentiële klanten een kijkje achter de schermen en laat zien waar je uniek in bent."

Een bedrijfsvideo van één minuut is al verkrijgbaar vanaf 550 euro. Advies, opnames op locatie, montage, voice-over en publicatie op StadNijkerk.nl of een andere nieuwswebsite van BDUmedia zijn bij de prijs inbegrepen en het pakket kan uiteraard naar wens worden uitgebreid, bijvoorbeeld met dronebeelden.

Sommige ondernemers denken dat een bedrijfsvideo laten maken hen veel tijd kost. Maar dat valt volgens Peter wel mee. ,,Ik neem het werk grotendeels uit handen. Maar een bedrijfsvideo maak je wel samen. Ik kom langs op locatie, luister naar jouw verhaal en vertaal dat naar een script. Daarna start de opname en monteer ik de video. We voorzien de video van een voice-over, waarin de unieke kenmerken van jouw bedrijf aan bod komen. Als je tevreden bent, wordt de video ingepland voor publicatie."

De bedrijfsvideo wordt gepubliceerd op één of meerdere nieuwswebsites van BDUmedia, waardoor ondernemers meeliften op het online bereik. Het is ook mogelijk de video in eigen beheer te krijgen, bijvoorbeeld voor op de bedrijfswebsite. ,,Interessant, omdat video een positieve invloed heeft op je vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google."

Snel en effectief een korte boodschap verspreiden onder een groot publiek? Dan is een videoadvertentie geschikt. Deze videoadvertentie van zes seconden wordt voor of tijdens een andere video getoond, bijvoorbeeld op YouTube of social media. Peter: ,,Je levert twee foto's, het bedrijfslogo en een korte tekst aan. Ik monteer de beelden en de tekst wordt ingesproken en toegevoegd. Je ontvangt de kant-en-klare videoadvertentie en bij akkoord wordt de advertentie door ons online uitgeserveerd." Deze vorm van adverteren, beschikbaar vanaf 175 euro, is onder meer zeer geschikt voor een aanbieding of bij de introductie van een nieuw product.

De advertenties kunnen volgens afspraak lokaal tot landelijk worden getoond. Dat kan voor 10.000, maar ook voor bijvoorbeeld 100.000 views. ,,Je bereikt zo een breed publiek met een korte en krachtige boodschap."

Heb jij een videoklus voor Peter? Neem dan contact op met Veerle Houben via v.houben@bdu.nl of tel. 0342-494273.