Benefietavond tegen kinderkanker

H'VELD- G'DAM Donderdag 11 april houdt de Lionsclub Alblasserwaard Tablis in Restaurant Kampanje een benefietavond om gelden bijeen te krijgen voor Stichting Semmy. Een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen hersenstamkanker bij kinderen (www.stichtingsemmy.nl). De Lions houden een dineravond met muziek en een unieke veiling.

Restaurant Kampanje voert niet voor niets het thema Lekker Eten. Dat er een goed diner op tafel komt is aan de leiding en de koks van het restaurant wel toevertrouwd. Zij zorgen ervoor dat de smaakpapillen van de deelnemers worden gestreeld. De bijpassende wijn is deze avond bij de prijs inbegrepen.

Folkband Sheppards Pie staat garant voor aantrekkelijke Ierse muziek. De leden van deze band zien kans om iedereen deze avond aan het swingen te krijgen. Veilingmeester is de vroegere notaris mr. Van Leussen, die met verve de vele ingebrachte goederen en diensten zal aankondigen en aan de man brengen.

Deelnemers betalen 65 euro per persoon, waarvan gegarandeerd 25 euro ten goede komt aan de Stichting Semmy. Aanmelden kan via djdejong@planet.nl of 06-51548174.