Banenmarkt bij Rivas

Informatie over werken en leren bij Rivas

GORINCHEM Rivas Zorggroep houdt zaterdag 16 maart een Rivas-brede banenmarkt in Het Gasthuis in Gorinchem tijdens de landelijke open dag van de Zorg. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur. Tijdens de banenmarkt worden bezoekers geïnformeerd over vacatures, opleidingsmogelijkheden, stageplaatsen en vakantiewerk bij Rivas. Potentiële medewerkers, vrijwilligers, studenten of herintreders; de dag biedt voor ieder wat wils.

Het thema van dit jaar is: 'Maak kennis met de kunde van zorg en welzijn'. Tijdens de Rivas-brede banenmarkt kunnen bezoekers in gesprek met zorgprofessionals uit onder andere het Beatrixziekenhuis, de verpleeghuizen, Rivas Wijkverpleging en Revalidatie & Herstel. Zij vertellen over hun vak en Rivas als werkgever. Ook is informatie te verkrijgen over werken en leren bij Rivas. Studenten demonstreren in een skillslab wat zij leren tijdens hun opleiding.

Rivas is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Tijdens de banenmarkt worden bezoekers geïnformeerd over vacatures, opleidingsmogelijkheden, stageplaatsen en vakantiewerk bij Rivas. Bovendien kunnen bezoekers onder andere hun CV laten checken.

Naast de Rivas-brede banenmarkt worden op verschillende Rivas-locaties deze dag speeddates gehouden. In een kort gesprek met een zorgverlener wordt gelijk gekeken of er een match is.

De Rivas-brede Banenmarkt vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur plaats in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem. Meer informatie over het programma en de speeddates is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg.

Een overzicht staat op: www.werkenbijrivas.nl.