Raadspraat

Aangenaam

Normaal wordt hier een politiek betoog gehouden, echter lijkt het mij correct mezelf eerst aan u voor te stellen. Ik ben zoals u wellicht heeft vernomen de vervanger van Kor Nederveen en dus een nieuw raadslid in de gemeente.

Ik ben Paul Hoogstraten, 47 jaar jong, geboren in Amstelveen en opgegroeid in Mijdrecht. In Amsterdam heb ik mijn studietijd mogen beleven en sinds 2007 woonachtig in Boven-Hardinxveld, samen met mijn vrouw en onze kat Kroel.

Vanaf 2001 ben ik werkzaam in de energiesector en heb bij diverse energiebedrijven als accountmanager gewerkt, waar ik leveringscontracten en ondersteunende diensten heb verkocht aan grootverbruikers. Sinds februari dit jaar heb ik de switch kunnen maken naar Adviseur Duurzaamheid, waarbij ik me meer ga bezighouden met bedrijven te adviseren duurzaam om te gaan met energie en hen te helpen met het reduceren van hun energieverbruik of zelfs klimaatneutraal te maken. Als raadslid van de T@B is daarom nu een van mijn taken om samen met de Raad en het College, de Energieagenda die is opgesteld tot uitvoer te gaan brengen en het college, in nauwe samenwerking met de Drechtsteden, hierbij te monitoren en uiteraard een luisterend oor te zijn voor alle Hardinxvelders. Dit is een grote uitdaging, waarbij ook u een grote rol en verantwoordelijkheid heeft voor onze toekomst op deze aarde.

Buiten de portefeuille Duurzaamheid ben ik voor de T@B mede verantwoordelijk voor de portefeuilles Milieu, Openbare Werken, Maatschappelijke Agenda en Sport. Mocht u als inwoners dus vragen hebben over 1 van deze zaken, dan kunt u te allen tijde met mij contact opnemen.

Ik ben zeer vereerd volksvertegenwoordiger te mogen zijn van ons mooie dorp en laten we die ook aangenaam en leefbaar houden met elkaar!

Paul Hoogstraten, raadslid T@B