Passageavond

19 maart 2019 om 16:42

GIESSENBURG Donderdag 21 maart houdt Aart Bogerd bij Passage in De Til in Giessenburg een powerpoint presentatie over zijn reis door Iran waarin planten centraal staan. Ook wordt het programma voor komend seizoen bekend gemaakt. Aanvang: 19.45 uur.

Modeshow De Jonge

HOORNAAR Vrijdag 22 maart is er een modeshow van De Jonge Mode. De kleding wordt om 10.00 uur geshowd in het restaurant van De Zes Molens. Aansluitend is er een verkoop van De Jonge Mode in de hal. Ook Jootje's Creaties is van de partij met zelfgemaakte sieraden en tassen. Het bijwonen van deze ochtend is gratis. Dinsdag 26 maart is er een modeshow van De Jonge Mode in het restaurant De Boerse Pracht van locatie De Lange Wei. Aanvang: 14.00 uur.

Kledingbeurs

H'VELD-G'DAM Aan de Buitendams 384 wordt zaterdag 23 maart een kledingbeurs gehouden. Er is een grote collectie tweedehands dames- en kinderkleding verzameld. Er zijn ook tweedehands hoeden te koop.

Opening Adullamwinkel

H'VELD-G'DAM De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe winkel voor Adullam. Het resultaat kan door belangstellenden worden bekeken op zaterdag 23 maart. In de winkel kan men terecht voor 2e hands dames- en kinderkleding, hoeden, cadeauartikelen, woondecoraties e.d. De winkel bevindt zich in 't Onderhuys, Buitendams 384.

Optreden Happy Voice

H'VELD-G'DAM Zaterdag 23 maart treedt Happy Voice op in locatie De Lange Wei. Aanvang: 10.00 uur. De kosten voor externen bedragen € 3,00.

Quiz spreekwoorden en gezegdes

HOORNAAR Op dinsdag 26 maart organiseert De Lange Wei een quiz over spreekwoorden en gezegdes in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. De quiz begint om 14.30 uur in het restaurant. De kosten voor externen bedragen € 3,00.

Bertha & Bartha

HOORNAAR Donderdag 28 maart treedt het zangduo Bertha en Bartha van 14.30 uur tot 16.00 uur op in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. De kosten voor externen bedragen € 3,00.

Buffetavond

H'VELD-G'DAM Donderdag 28 maart is het weer buffetavond. Deze maand is het thema 'Kip'. Aanvang: 17.30 uur in restaurant De Boerse Pracht in locatie De Lange Wei.

Inschrijven voor deze buffetavond kan bij de receptie van De Lange Wei of door te bellen naar 0184-678000. De entree bedraagt € 19,75 per persoon.