Selectieturners OKK in actie

H'VELD-G'DAM Afgelopen weekend kwamen de selectieturners van OKK in actie tijdens de tweede kwalificatiewedstijd van het seizoen. Voor turners Jan-Paul Teeuw en Merijn Streefkerk een spannende dag. Jan-Paul Teeuw noteerde een eindscore van 63.95. Hij wist hiermee de 15e plaats te bemachtigen en mag zich opmaken voor de derde kwalificatiewedstrijd op 13 april in Enschede. Merijn Streefkerk eindigde met een puntentotaal van 54.550 op de 23e plaats.

Kleuterbudo Tryitout

H'VELD-G'DAM Budoclub Tryitout start woensdag 3 april om 14.00 uur met tuimel- en stoeilessen voor kleuters. Dit speciale kleuterbudoprogramma is zo ontworpen dat de kleuters leren om aanwijzingen op te volgen en zich te concentreren. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Tryitout is gevestigd aan de Prinses Beatrixstraat 22.

Jan Roza winnaar aan het Merwedekanaal

H'VELD-G'DAM Vissers van het 't Voorntje viste zaterdag 30 maart de voorlopige laatste wedstrijd voor de Wintercompetitie. Op deze mooie laatste zaterdag van maart werd er opnieuw gevist in het Merwede kanaal nabij Betondak in Arkel. Totaal werd er door de elf vissers 9177 gram vis voor weging aangeboden. Winnaar werd Jan Roza met 2619 gram, 2' Wim v/d Stelt 1444 gram, 3' Martijn Roza 1380 gram. Zaterdag 6 april wordt er gevist voor de Bekercompetitie in de Peursumsevliet bij Giessenburg. Aanvang wedstrijd 7.30 uur. voor verdere info www.hsvtvoorntje.com

Beestenboel bij Da Capo

GIESSENBURG Op zaterdag 6 april geeft Muziekvereniging Da Capo haar Voorjaarsconcert met het thema Beestenboel. Het Opstaporkest en Leerlingenorkest onder leiding van Marjolijn van der Lee openen de avond. Gevolgd door het Groot Orkest onder leiding van Bjorn van Pruijssen. Het concert vindt plaats in De Til in Giessenburg en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Entreeprijs: € 7,50 (€ 5 t/m 12 jaar). Donateurs gratis toegang voor 1 persoon.

Paaszangavond Chananja

OTTOLAND Op vrijdag 12 april verzorgt Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden samen met kinderkoor Jonge Klanken uit Molenaarsgraaf een paaszangavond in de Gereformeerde Kerk in Ottoland. Het programma van de avond bestaat uit koor- en samenzang. Beide koren zingen hun eigen paasnummers en enkele gezamenlijke liederen.

De koorleden van Gospelkoor Chananja, die onder leiding staan van dirigent Peter Koetsveld, zingen Nederlandstalige gospels, relipop en opwekkingnummers. Jonge Klanken heeft kinderen uit Molenaarsgraaf, Brandwijk, Bleskensgraaf en Ottoland. Aanvang: 19.30 uur en de toegang is vrij. Er wordt gecollecteerd voor een bijdrage in de onkosten.