Openingstoernooi LTC De Merwede

H'VELD-G'DAM Nieuwe lente, nieuw geluid. De samenstelling van het bestuur van tennisvereniging LTC De Merwede heeft afgelopen najaar een grote verandering ondergaan. Langzittende bestuursleden die veel voor de vereniging hebben gedaan en betekend, vonden het tijd om het stokje over te dragen en daarmee ruimte te maken voor verjonging en frisse idee├źn. En die kwamen er en dat was direct zichtbaar. Het clubhuis werd gemoderniseerd en kreeg een stevige opknapbeurt. De kleedkamers werden onder handen genomen en rond de tennisbanen werden nieuwe reclamedoeken en scoreborden geplaatst, Alles was in gereedheid de start van het nieuwe tennisseizoen. Het tennisseizoen werd geopend met een openingstoernooi voor de leden. Dit vond plaats op vrijdag 29 maart.

Voordat er getennist ging worden, werden de sponsoren op de foto gezet met de door hun geschonken scoreborden. De ruim 50 tennissers die zich hadden aangemeld voor het openingstoernooi arriveerden. Spelers van allerlei speelsterkten waren aanwezig en daaruit werden dubbels samengesteld die op de 6 smashcourtbanen heerlijk konden spelen en op deze wijze het tennisseizoen openen. Ruim 50 leden speelden in wisselende samenstelling elk drie partijen van 30 minuten. Er werd nog een kleine pauze tussen de partijen ingelast, waarbij de plannen en de activiteiten voor het komende seizoen werden medegedeeld.

In de laatste ronde stonden heren uit het eerste team tegenover elkaar. Dat leverde een aantal prachtige rally's op met harde en lage slagen. De heren hadden er duidelijk plezier in.

Nadat iedereen drie partijen had gespeeld begonnen de dj's Tomi en Lo met het draaien en zingen van gezellige muziek. LTC de Merwede is klaar voor het tennisseizoen.