Benefiet tegen kinderkanker

H'VELD-G'DAM Restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam is de plek waar donderdag 11 april een benefietdiner met veiling en muziek plaatsvindt. Organisator is de Lionsclub Alblasserwaard Tablis en de avond is bedoeld om geld in te zamelen voor Stichting Semmy, die strijdt tegen hersenstamkanker bij kinderen.

Restaurant Kampanje zorgt ervoor dat er een goed diner op tafel komt en dat de smaakpapillen van de deelnemers worden gestreeld. De bijpassende wijn is deze avond bij de prijs inbegrepen. De muziek komt voor rekening van de lokale Folkband Sheppards Pie.

De veiling van de ingebrachte goederen en diensten gaat zorgen voor vele momenten van spanning en plezier, waarbij en passant geld wordt gegenereerd voor het goede doel van de avond. Er kunnen overigens ook nog te veilen kavels, goederen en diensten worden ingebracht.

De avond is een onderdeel van de landelijke Lions Actie voor Stichting Semmy. Deelnemers betalen 65 euro per persoon, waarvan gegarandeerd 25 euro ten goede komt aan de Stichting Semmy. Aanmelden kan via: djdejong@planet.nl (Dick de Jong), of 06-51548174 (Jesse van Meerkerk).