Schilderworkshop De Koperen Knop

16 april 2019 om 16:47

H'VELD-G'DAM Dit voorjaar organiseert Museum De Koperen Knop twee schilderworkshops in de museumtuin. Deze dagworkshops worden begeleid door Petra van de Velde terwijl het museum de complete verzorging in handen heeft: een luxe lunch, tussendoor koffie, thee en fris en ter afsluiting een borrel.

De data van de komende workshops zijn 16 mei en 5 juni. Er is veel belangstelling voor de workshops dus snel aanmelden wordt aangeraden. De kosten zijn 70 euro per persoon, waarvoor de deelnemer van een compleet verzorgde dag kan genieten in een heel mooie en prettige omgeving.

Aanmelden kan per email: petra@petravandevelde.nl. Wie zich heeft aangemeld verneemt later detailinformatie. Het is ook mogelijk een email sturen voor meer informatie.

Deelnemers zoeken zelf een mooie plaats uit op het erf rond het museum of in de grote museumtuin. Mochten de weersomstandigheden tegenvallen dan wordt er bij en in het museum gezocht naar een alternatieve mogelijkheid, in een van de schuren of in het museum zelf.