Damesteam River Trotters sluit seizoen winnend af

23 april 2019 om 12:51

H'VELD-G'DAM Het eerste damesteam van River Trotters speelde zaterdag uit tegen De Dunckers uit Hilversum. Het werd zoals verwacht geen gemakkelijke wedstrijd voor de dames van River Trotters.

De start was veelbelovend met vooral defensief een energiek River Trotters. Transitiebasket en enkele knappe combinaties die door Marion werd afgewerkt zorgden al snel voor een kleine voorsprong, maar uitlopen lukte niet. De meiden van Dunckers hadden toch nog een speelster in hun gelederen die telkens naar de basket kon. River Trotters hielden de voorsprong en met rust 27-29 was de wedstrijd nog niet gespeeld.

Na de rust veranderden de Hardinxveldse dames hun tactiek. De Dunckerse meiden hadden hier moeite mee. Zij konden het netje maar moeilijk vinden. Het lukte de River Trotters echter niet om uit te lopen. Het bleef spannend tot het eind, maar uiteindelijk bleven de Hardinxvelders de dames uit Hilversum de baas. Het werd uiteindelijk 51-54. Dat betekent dat het eerste damesteam van River Trotters nu in de competitie op een gedeeld derde plaats is komen te staan. Geen slecht resultaat gezien het compleet nieuwe selectieteam van River Trotters. De Hardinxveldse dames hebben dit seizoen laten zien dat ze progressie hebben gemaakt.