Ontmoetingsochtend partner met autisme

1 mei 2019 om 14:27

WIJNGAARDEN Veel vrouwen met een partner met (mogelijk) autisme hebben het gevoel dat ze de enige zijn. De buitenwereld heeft vaak geen idee, dus het is lastig ervaringen uit te wisselen. Voor deze vrouwen organiseert MEE Plus enkele keren per jaar een ontmoetingsbijeenkomst waarin ze lotgenoten kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en meer informatie krijgen over de partnercursus autisme.

Op 15 mei is de volgende bijeenkomst gepland, van 9.30 tot 11.30 uur in het dorpshuis 't Wingerds Hof, Dorpsstraat 31 in Wijngaarden. Zowel vrouwen die de partnercursus al hebben gevolgd als vrouwen die eenmalig ervaringen uit willen wisselen zijn van harte welkom.

Er staan twee activiteiten op het programma en we gaan met elkaar een wandeling maken van ongeveer een half uur. Natuurlijk is er voldoende ruimte om elkaar te spreken onder het genot van een bakje koffie of thee. Er zijn geen kosten verbonden aan deze ochtend. Aanmelden kan bij Christien Regeer op T 0183 69 16 00 of via mail christien.regeer@meeplus.nl