Korfbalderby HKC - Vriendenschaar

H'VELD-G'DAM Na de meivakantie wordt zaterdag 11 mei de korfbalcompetitie hervat met de onvervalste Hardinxveldse korfbalderby HKC-Vriendenschaar. Zonder meer een interessante krachtmeting nadat beide teams in de zaal erg succesvol waren en kampioen zijn geworden, HKC in de Overgangsklasse en Vriendenschaar in de eerste klasse.

Voor HKC staan er eigenlijk, na het verlies tegen koploper Swift, geen belangen meer op het spel, behalve natuurlijk de spreekwoordelijke eer. Vriendenschaar wil na de verrassend grote winst op het Dordtse Oranje Wit snel een grotere afstand nemen van de degradatiezone en wil natuurlijk ook revanche nemen voor de ruime nederlaag tegen HKC eerder dit seizoen.

In ieder geval een aansprekende editie van HKC-Vriendenschaar, die veel toeschouwers naar Boven-Hardinxveld zal trekken, aanvang 15.30 uur.

Bijeenkomst '(Vermoedelijk) hoogbegaafd'

H'VELD-G'DAM Sasha Jansen van praktijk Kind in de Kijker is woensdag 5 juni te gast bij Servanda voor een lezing over hoogbegaafde kinderen met theorie en praktijkvoorbeelden. Er is voldoende ruimte voor het uitwisselingen van ervaringen en het stellen van vragen. Ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen zijn van harte welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. De locatie is Servanda, Sceldestraat 1 in hardinxveld. De entree bedraagt 2,50 euro. Aanmelden kan via d.vogel@servanda.nl of 06 82327752