Heropening Pedaja

H'VELD-G'DAM Na anderhalf jaar verbouwen en renoveren is Waardeburgh zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam helemaal verbouwd.

De complete begane grond is aangepast, waarbij de ingang verplaatst is en er is een mooie centrale hal gecreëerd. Hier zijn een winkel, kapper, fysiotherapeut en een podotherapeut gevestigd. Daarnaast is het restaurant opgefrist en aangekleed met nieuw meubilair en is er een gezellige koffiehoek. Ook zijn de woongroepen helemaal aangepast naar een eigentijdse en huiselijke omgeving, waar de bewoners zich helemaal thuis voelen.

Waardeburgh is trots op het prachtige eindresultaat en daarom is er een feestelijke opening. Geïnteresseerden zijn op donderdag 16 mei tussen 14.30 uur en 17.00 uur van harte welkom tijdens de officiële opening van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam. Na de openingswoorden van Peter de Wit, bestuurder van Waardeburgh, en burgermeester Dirk Heijkoop wordt de openingshandeling om 15.30 uur verricht door de burgemeester en een bewoner van zorgcentrum Pedaja. Vervolgens kunnen de bezoekers deelnemen aan een rondleiding en ontmoeten zij medewerkers van de zorg.